Πολιτική Αποστολών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ή ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρίες.

Η αποστολή έως τις μεταφορική εταιρεία της Αθήνας ή του Ηρακλείου Κρήτης είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε είτε να παραλάβετε τα είδη από το χώρο τους είτε να συμφωνήσετε τα έξοδα αποστολής για να σας τα μεταφέρουν στο χώρο σας.

Το κόστος αποστολής από τις μεταφορικές εταιρίες στο χώρο σας υπολογίζεται από τις ίδιες, ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρίας πραγματοποιείται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρίες.

Η αποστολή έως τις μεταφορική εταιρεία της Αθήνας ή του Ηρακλείου Κρήτης είναι ΔΩΡΕΑΝ. Παραδίδουμε εκεί σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία συνεργαζόσαστε για την μεταφορά στο χώρο σας.

Το κόστος αποστολής από τις μεταφορικές εταιρίες στο χώρο σας υπολογίζεται από τις ίδιες, ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η
εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρίας πραγματοποιείται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο χρόνος παράδοσης για τα έτοιμα προϊόντα υπολογίζεται από 1‐10 εργάσιμες ημέρες. Σε περιόδους αυξημένης ζήτησης (Μάρτιο‐Ιούνιο) ο χρόνος ενδέχεται να αυξηθεί στις 10‐15
εργάσιμες ημέρες. Για ειδικές παραγγελίες ή μεγάλες ποσότητες, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατόπιν συνεννόησης.