ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΡΟΠΙΚΑ…
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

Γνωρίστε μας: Ακολουθήστε μας για Προτάσεις, Συμβουλές και Έμπνευση!

Από το 2001 που ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας καταφέραμε να ανατρέψουμε τις παραδοσιακές μορφές στέγασης-σκίασης-δόμησης και να δώσουμε ''εξωτικό αέρα" σε χώρους σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αποστολή μας από την αρχή ήταν να παρέχουμε έργα με εξαιρετική εμφάνιση, ποιότητα, στυλ και αξία, έτσι ώστε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Από τις ιδιαίτερες Κατασκευές μας έως και τα Προϊόντα Παραλίας και Πισίνας έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τους χώρους των ονείρων σας και να χαρίσετε στους φιλοξενούμενούς σας ένα περιβάλλον που θα το διακρίνει η ομορφιά και η χαλάρωση. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια πετυχημένης παρουσίας και θερμής αποδοχής από τους πελάτες μας αυτή η αποστολή μας καθοδηγεί ακόμα περισσότερο, μας παρακινεί και μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε με χαρά και αισιοδοξία την προσπάθεια για όλο και καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο έρευνας, σχεδιασμού, κατασκευής και εξυπηρέτησης.

Με φιλοσοφία βασισμένη στην προστασία της φύσης, την κοινωνική ευθύνη και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και του εργαζομένου, αγαπητοί φίλοι της Tropic παραμένουμε δίπλα σας, όποιο κι αν είναι το όνειρο ή οι στόχοι σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Είμαστε εδώ για να εμπνεύσουμε όμορφη διακόσμηση για κάθε υπαίθριο χώρο μέσα από τους καταλόγους μας, τη σελίδα μας στο internet, από το τηλέφωνο ή ραντεβού στο χώρο σας.

Καθώς συνεχίζουμε να προκαλούμε τον εαυτό μας καθημερινά και να προσαρμοζόμαστε στις νέες τάσεις της κάθε εποχής, μείνετε συνδεδεμένοι για να μοιραζόμαστε φρέσκες ιδέες που θα σας εμπνέουν κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λαμβάνετε τους καταλόγους μας καθώς και αποκλειστικά e-mails.

TOP
Mini Cart 0

Your cart is empty.